Radialight – INDUSTRIJA

industrija

THERMO

Električni sevalni sthermo_333tropno-montažni paneli za komercialno in industrijsko ogrevanje.
Thermo je popolnoma nov produkt iz podjetja Radialight. Thermo paneli so stropno-montažni sevalni paneli, ki so razviti tako, da predstavljajo najboljšo možno rešitev za območje, kjer je potrebno hitro in močno segrevanje, kot so:

  • Tovarne in industrijski prostori, skladišča.
  • Komercialni prostori: trgovine, trgovski centri, lokali,…

THERMO paneli izkoriščajo inovativno tehnologijo srebrovo-aluminijastih grelnih elementov, ki sestavljajo tako izvor toplote kot sevalno površino, katera omogoča odlično grelno kapaciteto, ter izjemno nizko porabo električne energije. THERMO paneli so odlična alternativa klasičnim ogrevalnim sistemom za tovrstne objekte, saj z visoko učinkovitostjo ter majhno porabo prepričajo še tako skeptične stranke.
Sevanje z infrardečimi valovi

Z paneli nameščenimi direktno nad območjem, ki ga želimo greti, THERMO paneli oddajajo toploto z nižjo temperaturo, po večji površini.

KORISTI: Vaše telo nemudoma občuti prijetno toploto, ki jo oddajajo paneli, v območju, ki ga želite ogrevati.

thermo1_450

THERMO paneli ne proizvajajo nepotrebnega hrupa, gibanja ali prahu.
Nizka cena montaže: Za uporabo THERMO panelov ne potrebujemo nobenih drugih naprav (električnih omar, transformatorjev,…)
THERMO grelni paneli so modularni: Panele lahko montiramo vsakega posebej ali več skupaj, v kolikor imate namen prostore razširiti, je možno tudi dodajati panele glede na zahteve.
THERMO panele je možno priklopiti na napajanje po eno-fazni (230V) ali tro-fazni (400V) napetosti. Monterji lahko izbirajo med temi dvemi opcijami, glede na končno moč gretja.
Vsak THERMO panel ponuja najvišjo stopnjo prilagajanja za ustvarjanje realnih prihrankov pri porabi električne energije. Vsak element je možno priklopiti posebej, ali več skupaj, da dosežemo maksimalno gretje, ter nizko porabo električne energije.

THERMO paneli

Model BT 39

Napajanje: 1400 W

Sevalna temperatura*: 150°C

Višina montaže: Min. 2,8 m – Max. 3,5 m

Model HT 22

Napajanje: 1750 W

Sevalna temperatura *: 300°C

Višina montaže: Min. 2,8 m – Max. 3,5 m

Model HT 39

Napajanje: 3500 W

Sevalna temperatura *: 300°C

Višina montaže: Min. 3 m – Max. 4,5 m

Model HT 55

Napajanje: 5300 W

Sevalna temperatura *: 300°C

Višina montaže: Min. 4 m – Max. 5,5 m