SunnyHeat

logo_sunnyheat (1)

SUNNYHEAT IR paneli – toplina sončnih žarkov v vašem domu, na delovnem mestu… Moč narave, oz. sončnih žarkov v povezavi s High Tech krmiljenjem je preko SUNNYHEAT panelov, v naše domove prineslo udobno, ekološko in poceni ogrevanje. Popoln nadzor nad ogrevanjem vsakega koščka bivalne ali delovne površine, prinaša močno zmanjšanje stroškov ogrevanja.

Privoščite sebi, svojim zaposlenim in svojim strankam dotik sončnih žarkov, privoščite si zdrave IR žarke, obenem pa varčujte z energijo in zmanjšajte svoje račune za ogrevanje.

Paneli so zelo primerni za starejše objekte, saj ni potrebna nobena posebna napeljava cevi za vodo, elektriko, nič dimnikov, nobenih dodatnih stroškov. SUNNYHEAT IR žarki ogrevajo predmete in telesa, tako, da iz vaših prostorov izgineta tako vlaga, kot prah.

Idealno za občasno naseljene objekte (vikend hiše), saj vam ob minimalnih stroških vzdržuje minimalno temperaturo prostora, ob prihodu pa vam prostor ogreje v nekaj minutah.

Prvi brezžično kontroliran, okolju prijazen, dolgovalovni IR sistem. SUNNYHEAT IR paneli proizvajajo biokinetične, nevidne IR valove, ravno tako, kakor počne to sonce, že milijone let. SUNNYHEAT povezuje moč sonca, s HIGH TECH razvojem, v energijsko varčen sistem, ki proizvaja udobno toploto za bivalne in delovne prostore. Temperaturo nadzira poseben, brezžični, radijsko nadzirani termostat.

sunnyheat_olohuone1 (1)

SUNNYHEAT nudi prilagodljive – po moči in designu – panele, pač glede na potrebe uporabnika. Uvaja zdrav sistem ogrevanja in zmanjšuje emisije CO2. SUNNYHEAT IR ogrevalna tehnologija je popolno nadomestilo za vaš star ogrevalni sistem. Ne obstaja nobena potreba po uporabi okolju neprijaznih energentov kot so kurilno olje, plin ali les. S SUNNYHEATOM se odločate za okolju prijaznejše in poceni ogrevanje.

SUNNYHEAT IR sistem je narejen v Nemčiji, proizvajalec pa nudi na panele 10-letno garancijo. SUNNYHEAT je registrirana blagovna znamka – ime in logo sta zaščitena.