Storitve

Obnova parketov:

Na željo stranke lahko opravimo obnovo parketov, bodisi brušenje in lakiranje ali pa brušenje in oljenje. Pri lakiranju uporabljamo po večini vse materiale na vodni osnovi, od kita pa vse do laka.
Obnova parketa z oljenjem je vse bolj popularna. Prednost oljenja je v tem, da se lahko površino v primeru poškodbe tudi točkovno popravi, olje pa naredi tudi bolj naraven izgled lesa.

 parquet-floor-sanding

Polaganje gotovih parketov:

Ob dobavi parketa, Vam seveda tudi nudimo montažo le tega. Pred vgradnjo preverimo vrsto in kvaliteto obstoječe podlage, podamo mnenje in v primeru, da podlaga ni ustrezna za direktno vrgadnjo, predlagamo rešitev (saniranje podlage kot je npr. šivanje estriha, izravnava višin).

Pri vseh gotovih parketih priporočamo uporabo MS trajno elastičnega lepila, saj deluje skupaj s parketom in mu omogoča naravno delovanje in “dihanje”.
Če pa ste parket že kupili drugje, Vam ga seveda tudi z veseljem položimo.

polaganje_parketa

 

Vgradnja Linoleja in PVC oblog:

Poleg dobave vrst Linoleja in PVC oblog, Vam nudimo tudi vgradnjo le teh. Vgradnje opravimo na vse vrse podlag vključno s predhodno predpripravo (sanacijo podlage, uravnava višin, glajenje podlage…), z montažo zaokrožnic ali drugih zaključkov, varjenjem, izdelavo likov in logotipov. Od predpripav, do končnega izdelka je možna vgradnja tudi z EC 1, nizkoemisijskimi materiali.

vgradnja_PVC